Asennuspalvelu

Värisilmä Karkkilan yhteydessä toimii toinen yrityksemme Asko Anttila Oy, joka on pintamateriaalien asennuksen asiantuntija. Meillä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus pintamateriaalien asennuksesta, ja erikoisalaamme ovat huoneistoremontit, kylpyhuonesaneeraus, ulkomaalaus, sisustuskirvesmiestyöt sekä tapetointityöt. Oma pintamateriaalien erikoisliikkeemme Värisilmä Karkkila takaa, että käytettävät tuotteet ovat laadukkaita, edullisia ja ne ovat oikeaan aikaan työmaalla. Meiltä saat parasta mahdollista palvelua – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asennustyöt tehdään toiveidesi mukaan

Työt voidaan suorittaa valinnan mukaan urakka-, tunti- tai kustannusarvioperusteisena työnä. Tilaajavastuulain mukaisten velvoitteiden täyttämisen voit tarkistaa tilaajavastuu.fi -palvelusta. Tilasuunnittelupalvelumme, asennuspalvelumme sekä suunnittelupalvelumme yhdistämällä saat varmasti lopputuloksen, johon voit olla tyytyväinen.

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät kunnossapitotöitä kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Tarkemmat tiedot vähennyksen suuruudesta ja muista yksityiskohdista löydät Verohallinnon sivuilta

Asko Anttila Oy asennuspalvelu

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa