Palvelut Sisustussuunnittelu

Autamme asiakkaitamme niin suunnittelutöissä kuin asennuksissakin.

Tuotteet Maalit, tapetit, lattiat, laatat, listat ja paneelit

Myymälöistämme hankit markkinoiden laadukkaimmat pintamateriaalit.

Asennuspalvelu Tapetin asennus

Tarjoamme luotettavaa asennuspalvelua vuosikymmenten kokemuksella.

Laadukkaat pintamateriaalit remonttiin ja rakentamiseen tarjoaa Värisilmä Karkkila ja Nummela

Värisilmä Karkkila ja Nummela ovat pintamateriaalien palvelevia erikoisliikkeitä, joista saat monipuoliset palvelut sekä korkealaatuiset ja kestävät pintamateriaalit asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella ja suosituksilla. Valikoimiimme kuuluvat niin maalit, tapetit, laatat, laastit kuin työkalutkin eli kaikki rakennusten pintamateriaalit lattiasta kattoon. Tervetuloa!

Monipuoliset palvelut suunnittelusta asennukseen

Kattavan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme erilaisia palveluita tehdäksemme rakennus- tai remonttiprojektistasi mahdollisimman helpon ja sujuvan. Palveluihimme kuuluvat:

  • Tunnetila Sisustussuunnittelu
  • Sävylä Ulkomaalien Värisuunnittelu
  • Kylpyhuonesuunnittelu
  • Ammattilaispalvelu
  • Asennuspalvelu

Kysy ihmeessä lisää, sillä palveluillamme säästät niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin. Värisilmässä Karkkilassa ja Nummelassa sinua palvelevat alan ammattilaiset, joiden kokemukseen ja näkemykseen voit takuulla luottaa.Ekologiset Vintro-kalkkimaalit Värisilmään! - Värisilmä

Ekologiset Vintro-kalkkimaalit myymälöissä viikolla 7!

Nautitko itse tekemisestä, pensselin vedoista ja käsityösi jäljestä?
Valikoimissamme nyt uudet Vintro-kalkkimaalit, joilla esimerkiksi seinille ja kalusteille voi antaa ihanan peittävän, liitumaisen mattapinnan. Vesipohjaiset Vintro-kalkkimaalit ovat myrkyttömiä ja ekologisia.

Kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa kodin sisustukseen

Valmiita sävyjä on 45, ja niitä voi sekoittaa vapaasti keskenään. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.

Vintro-kalkkimaalit tulevat myyntiin ympäri Suomen. Sarjaan kuuluu kaksi erilaista kalkkimaalia sekä vaha ja kolme erilaista lakkaa, jotka auttavat kestämään kovaa kulutusta. Kalkkimaalit ovat herättäneet kiinnostusta kotimaassaan Englannissa, sillä ne ovat helppoja ja mutkattomia käyttää. Vintro-sarjan kalkkimaalit kuivuvat todella nopeasti, ja niillä voi maalata monenlaisia eri materiaaleja. Kalkkimaaleilla huonekaluille voi antaa Vintage-henkisen ulkonäön tai käsitellä seinät, katon tai jopa lattian.

Kalkkimaaleilla voi maalata lähes mitä vain

Monikäyttöinen Vintro Chalk Paint -kalkkimaali on kalusteiden ja kodin pintojen maalaamiseen soveltuva sisustusmaali. Sillä voi maalata lasia, puuta, kiveä, kaakeleita, muovia, metallia, nahkaa ja tekstiilejä. Pintoja ei tarvitse esivalmistella, vaan sutimaan pääsee saman tien. Maalattavat pinnat kannattaa kuitenkin pyyhkiä ensin, jotta rasva, pöly ja vanhan maalin tai lakan jäämät lähtevät pois.

Maalin kalkkipitoisuus on korkea, joten pinnasta tulee liitumaisen matta ja eläväpintainen. Siveltimen jäljet jäävät näkyviin. Maalatun pinnan voi hioa hienolla hiekkapaperilla, jos siitä haluaa tasaisen. Maalin koostumus on tiheä, mikä antaa hyvän peittävyyden. Jos lopputuloksesta haluaa tasaisemman, maalia voi ohentaa pienellä vesitilkalla tai kastaa siveltimen veteen ennen sen kastamista maaliin.

Jos kalkkimaalilla maalataan kohteita, jotka joutuvat kovalle kulutukselle, maalipinta suojataan lopuksi joko lakalla tai vahalla. Vintro-sarjaan kuuluu kolme erilaista lakkaa ja kaksi vahaa. Vintro Matt -mattalakka ja Vintro Satin -satiinilakka ovat molemmat kirkkaita suojalakkoja. Väritön Vintro Extreme -mattalakka soveltuu käytettäväksi myös kohteissa, joita säilytetään ulkona tai kosteissa paikoissa. Vintro Wax -vahan suojaava vaikutus perustuu luonnonvahoihin. Vaha levitetään puhtaalle ja kuivalle kalkkimaalipinnalle. Vintro Wax kuivuu muutamassa minuutissa, ja se voidaan kiillottaa haluttuun kiiltoasteeseen.

Vintro Supreme -kalkkimaali on erityisesti seinille ja katoille tarkoitettu mattapintainen sisustusmaali. Sillä maalattaessa seinä- ja kattopinnoille tehdään normaalit esivalmistelut, eli irrotetaan lohkeavat maalit tai alla olevat tapetit. Tätä maalia ei voi ohentaa vedellä, eikä sen päälle tehdä pintakäsittelyä vahalla tai lakalla. Tulossa pian myyntiin!

Valmisvärejä voi sekoittaa oman maun mukaan

Molemmissa maaleissa on 45 valmista värisävyä, joista voi sekoittaa uusia, omia värisävyjä. Valmisväreistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä. Levitysvälineen valinta vaikuttaa lopputulokseen. Synteettisellä siveltimellä jäljestä tulee sileämpää ja luonnonharjaksisella rouheampaa. Tasaisimman lopputuloksen saa vaahtomuovisella tai lyhytkarvaisella telalla.

Vintro-sarjan tuotteet ovat ekologisia ja vaarattomia, ja niitä on turvallista käyttää myös lasten lelujen ja huonekalujen käsittelyyn. Kalkkimaalit ovat lähes hajuttomia, ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Maalauksen jälkeen siveltimet ja telat voi pestä lämpimällä saippuavedellä.

Osana Värisilmää jo vuodesta 2008

Värisilmä Karkkilasta ja Nummelasta saat ne laadukkaimmat ja monipuolisimmat pintamateriaalit kilpailukykyisin hinnoin ja nopein toimitusajoin. Olemme kuuluneet Värisilmä-ketjuun jo vuodesta 2008, joka mahdollistaa palvelujemme jatkuvan kehittymisen sekä parhaat tuotteet. Huolehdimme asiakkaistamme tarjoamalla hyvää, henkilökohtaista palvelua sekä tarvittaessa järjestämällä asennuksen tuotteille. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää tai tule käymään liikkeissämme!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa