Tunnetila Sisustuspalvelu – sisustussuunnittelu Karkkilassa ja Nummelassa

Oletko jo pitkään haaveillut persoonallisesta, juuri sinun näköisestäsi sisustuksesta mutta tiedot, taidot tai aika eivät tunnu riittävän? Anna ammattilaisen hoitaa sisustussuunnittelu! Tunnetila Sisustuspalvelu on Värisilmän kokonaisvaltainen palvelu, jonka ideana on auttaa sinua tekemään sisustusunelmistasi totta. Sisustusneuvojan kanssa sisustussuunnittelu sujuu helposti ja toiveesi hahmottuvat konkreettiseksi suunnitelmaksi. Varaa aika sisustuspalveluun tästä, tai ota yhteyttä Värisilmä Karkkilaan tai Nummelaan, niin kerromme mielellämme lisää sisustuspalvelustamme!

Sisustusneuvoja toteuttaa visiosi

Tunnetila-asiakkaana saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan koko sisustusprojektin ajaksi. Hän auttaa sinua toteuttamaan ideasi ja haaveesi huomioiden parhaat, tarpeisiisi sopivimmat ja toimivimmat sisustustuotteet budjettisi puitteissa.

Saat sisustusprojektin eri vaiheille aikataulutuksen sekä materiaalien oikea-aikaisen toimituksen. Ammattilaisen avulla sisustussuunnittelu toteutetaan huolellisesti ja perusteellisesti: kaikki tärkeät tiedot kuten mitat, tuotteet ja värisävyt säilyvät huonekortissa ja löytyvät sieltä vuosienkin jälkeen.

Hintahyvitys

Saat Tunnetila Sisustuspalvelun hinnan 200 € hyvityksenä takaisin, kun tilaat valittuja tuotteita vähintään 2000 € edestä Värisilmästä. Sisustussuunnittelu ei voisi enää olla helpompaa – ota yhteyttä, niin laitetaan sisustusprojektisi käyntiin!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa