Upea parketti tai laminaatti kotiin – muutkin lattianpäällysteet löydät Värisilmästä

Oletko suunnittelemassa uutta lattiapintaa kotiisi? Houkuttaako tyylikäs ja edullinen laminaatti vai haluaisitko panostaa parkettiin? Valittavana ovat myös muut suositut vaihtoehdot, kuten esimerkiksi vinyyli, vinyylikorkki ja laadukkaat muovimatot. Värisilmä Karkkilan ja Nummelan Lattiamaailmoista löydät korkealaatuiset, kulutusta ja aikaa kestävät laminaatit ja parketit oheistuotteineen. Ota yhteyttä ja tiedustele vaihtoehtoja tai tule käymään suoraan sinua lähempään myymälään.

lattiapaallysteet

Laminaatti vai parketti? Sinä päätät!

Värisilmässä sinua palvelevat kokeneet ja asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua valitsemaan sinua miellyttävimmän lattiapäällysteen. Käytännössä vaihtoehtoina ovat laminaatti tai parketti, joissa kummassakin on hyviä ominaisuuksia kohteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen. Esimerkiksi uusi Pureloc-vinyylilankkumallisto taittopointilla on saavuttanut hyvän suosion helpolla asennettavuudellaan ja mukavuudellaan, ja parkettivalikoimasta löytyy niin värjättyjä kuin jalopuisiakin vaihtoehtoja.

Vaihtoehtoja joka kohteelle ja kukkarolle

Myymälässä on aina saatavana laadukkaita laminaattieriä kampanjahinnoin, eikä parkettikaan rokota kukkaroa suhteettomasti, kun ottaa huomioon parketin kestävyyden ja käyttöiän. Edustamiamme merkkejä ovat esimerkiksi laminaateissa Rooms ja Villeroy&Boch sekä parketeissa Kahrs. Roomsin ja Villeroy&Bochin sivuilla voit tutustua laminaattivaihtoehtoihin kokeilemalla eri malleja virtuaalisesti.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa