Maalit kaikkiin pintoihin Värisilmä Karkkilasta ja Nummelasta

Ulko- ja sisämaalit

Värisilmä Karkkila ja Nummela ovat pintamateriaalien erikoisliikkeitä, josta löydät kaikki tarvitsemasi maalit sekä muut pintamateriaalit. Vahvuutenamme ovat kattavat valikoimat, joista löytyvät tarvittavat tuotteet kaikkiin kohteisiin ja pintoihin. Tule käymään myymälässä tai ota yhteyttä kysyäksesi lisää – asiantunteva henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua!

Korkealaatuiset ja monipuoliset Teknos-maalit ulko- ja sisäpinnoille

Teknoksen ja Tikkurilan kattavista maalivalikoimista löytyvät oikeat vaihtoehdot sisälle ja ulos sekä kaikille materiaalivaihtoehdoille. Kätevästä sävytysjärjestelmästä löytyvät niin lukuisat uudet kuin vanhatkin sävyt.

Ekologiset Vintro-kalkkimaalit


Kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa kodin sisustukseen

Valmiita sävyjä on 45, ja niitä voi sekoittaa vapaasti keskenään. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.

Sarjaan kuuluu kaksi erilaista kalkkimaalia sekä vaha ja kolme erilaista lakkaa, jotka auttavat kestämään kovaa kulutusta. Kalkkimaalit ovat herättäneet kiinnostusta kotimaassaan Englannissa, sillä ne ovat helppoja ja mutkattomia käyttää. Vintro-sarjan kalkkimaalit kuivuvat todella nopeasti, ja niillä voi maalata monenlaisia eri materiaaleja. Kalkkimaaleilla huonekaluille voi antaa Vintage-henkisen ulkonäön tai käsitellä seinät, katon tai jopa lattian.

Kalkkimaaleilla voi maalata lähes mitä vain

Monikäyttöinen Vintro Chalk Paint -kalkkimaali on kalusteiden ja kodin pintojen maalaamiseen soveltuva sisustusmaali. Sillä voi maalata lasia, puuta, kiveä, kaakeleita, muovia, metallia, nahkaa ja tekstiilejä. Pintoja ei tarvitse esivalmistella, vaan sutimaan pääsee saman tien. Maalattavat pinnat kannattaa kuitenkin pyyhkiä ensin, jotta rasva, pöly ja vanhan maalin tai lakan jäämät lähtevät pois.

Maalin kalkkipitoisuus on korkea, joten pinnasta tulee liitumaisen matta ja eläväpintainen. Siveltimen jäljet jäävät näkyviin. Maalatun pinnan voi hioa hienolla hiekkapaperilla, jos siitä haluaa tasaisen. Maalin koostumus on tiheä, mikä antaa hyvän peittävyyden. Jos lopputuloksesta haluaa tasaisemman, maalia voi ohentaa pienellä vesitilkalla tai kastaa siveltimen veteen ennen sen kastamista maaliin.

Jos kalkkimaalilla maalataan kohteita, jotka joutuvat kovalle kulutukselle, maalipinta suojataan lopuksi joko lakalla tai vahalla. Vintro-sarjaan kuuluu kolme erilaista lakkaa ja kaksi vahaa. Vintro Matt -mattalakka ja Vintro Satin -satiinilakka ovat molemmat kirkkaita suojalakkoja. Väritön Vintro Extreme -mattalakka soveltuu käytettäväksi myös kohteissa, joita säilytetään ulkona tai kosteissa paikoissa. Vintro Wax -vahan suojaava vaikutus perustuu luonnonvahoihin. Vaha levitetään puhtaalle ja kuivalle kalkkimaalipinnalle. Vintro Wax kuivuu muutamassa minuutissa, ja se voidaan kiillottaa haluttuun kiiltoasteeseen.

Vintro Supreme -kalkkimaali on erityisesti seinille ja katoille tarkoitettu mattapintainen sisustusmaali. Sillä maalattaessa seinä- ja kattopinnoille tehdään normaalit esivalmistelut, eli irrotetaan lohkeavat maalit tai alla olevat tapetit. Tätä maalia ei voi ohentaa vedellä, eikä sen päälle tehdä pintakäsittelyä vahalla tai lakalla. Tulossa pian myyntiin!

Valmisvärejä voi sekoittaa oman maun mukaan

Molemmissa maaleissa on 45 valmista värisävyä, joista voi sekoittaa uusia, omia värisävyjä. Valmisväreistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä. Levitysvälineen valinta vaikuttaa lopputulokseen. Synteettisellä siveltimellä jäljestä tulee sileämpää ja luonnonharjaksisella rouheampaa. Tasaisimman lopputuloksen saa vaahtomuovisella tai lyhytkarvaisella telalla.

Vintro-sarjan tuotteet ovat ekologisia ja vaarattomia, ja niitä on turvallista käyttää myös lasten lelujen ja huonekalujen käsittelyyn. Kalkkimaalit ovat lähes hajuttomia, ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Maalauksen jälkeen siveltimet ja telat voi pestä lämpimällä saippuavedellä.

Uula-maalit perinteikkäisiin pintaratkaisuihin

Uula-maalit sointuvat suomalaiseen luontoon. Perinteinen punamulta on osa suomalaista perinnemaisemaa ja pintaratkaisuna hyvin toimiva vielä tänäkin päivänä. Maalit valmistetaan luonnollisista raaka-aineista ja värit tulevat aidoista pigmenteistä. Uulan Into-sisustusmaalisarja sekä Uulan perinnemaalit löytyvät meiltä varastosta.

Luonnonmukaiset Osmo Color -öljyt ja vahat

Osmo Color tarjoaa luonnonmukaisen ja ympäristöä kunnioittavan pintakäsittelyvaihtoehdon puulle. Tuotteet perustuvat nopeasti uusiutuviin, puhtaisiin kasviraaka-aineisiin, jotka suojaavat puupintaa sen sisällä ja päältä.  Osmo Color -tuotteilla säilytät puupintojesi lämmön ja luonteenomaisen pehmeän tunnun sekä korostat niiden luonnollisia ominaisuuksia nauttien niiden kauneudesta sekä harmonisesta yksilöllisyydestä.

Virtasen maalitehtaan tuotteet meiltä

Hyllystämme nappaat mukaan myös Virtasen Maalitehtaan 4:n Öljyn Laatumaaleja, jotka tunnetaan pellavaöljymaalien testivoittajina. Niiden UV-suojan ansiosta ne kestävät valoa loistavasti, minimoiden öljymaaleille tyypillisen haalistumisilmiön. Voit tilata ilmaisen näytepurkin tästä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa